Classes | agenda | uitwisseling

Access Bars™

Leer in één dag hoe je een Access Bars™ Practitioner wordt. Je maakt kennis met de locatie van de 32 punten op het hoofd. We nemen samen het dynamische handboek door. Tijdens deze dag ontvang je 2x en geef je 2x een barssessie. Koffie/thee/lekkers en een soepje voor de lunch zijn inbegrepen.

Investering: 300 euro
Herhaling: 150 euro

Kinderen van 15 jaar en jonger mogen gratis deelnemen onder begeleiding van een betalende volwassene, in overleg met de facilitator. Zij ontvangen geen handboek. 16-17-jarigen betalen 50% en ontvangen wel een handboek. Neem contact op voor aanmelding.

Mogelijkheden om deel te nemen:

 • Op locatie | De class is dan op aanvraag en gaat door bij minimaal 4 personen. De class kan op locatie bij jou thuis. Zorg jij voor 3 personen die het ook willen leren, dan is de class voor jou gratis.

Bij deelname ontvang je:

 • het Access Bars handboek met allerlei informatie over de Bars – de Clearing Statement™ – ander tools van Access – (*nieuw) *twee lichaamsprocessen;
 • een kaart met de locaties van de 32 Barspunten op het hoofd;
 • certificaat van jouw deelname aan de Acces Bars class;
 • je mag en kunt, na deze cursus anderen barssessies geven en ben je gekwalificeerd om de Bars bedrijfsmatig te geven;
 • je kunt deelnemen aan Bars swap/uitwisseldagen;
 • speel ermee en ervaar wat dat allemaal teweeg zal brengen in jouw leven.

 Data en tijd: 22 november 2018 van 10.00 uur – 17.30 uur

Locatie: Veckdijk 10 in Vierpolders.

Data en tijd: 12 december 2018 van 10.00 uur – 17.30 uur

Locatie: De BoeddhaBoom – GezondheidsCentrum Nieuw-Helvoet, Hoonaartstraat 72

Aanmelden:  info@inrgy.nl

 

Leer een lichaamsproces (keuze uit meer dan 15 processen)

Hoe gaaf is het om een lichaamsproces te leren en regelmatig uit te gaan wisselen? Kom het doen bij INrGY. Kosten bedragen 65 euro per class. Dit is een manier om je manuele helende vaardigheden te leren kennen.

Jouw investering: 65 euro.

Mogelijkheden om deel te nemen:

 • Op locatie | De class is dan op aanvraag en gaat door bij minimaal 4 personen. De class kan op locatie bij jou thuis. Zorg jij voor 3 personen die het ook willen leren, dan is de class voor jou gratis.
 • Vanaf 21 november woensdags in het GezondheidsCentrum Nieuw-Helvoet, Hoonaartstraat 72 van 09.30 – 12.30 uur.

Bij deelname ontvang je:

 • informatie over het proces™;
 • een A4 met het proces en hoe te gebruiken;
 • certificaat van jouw deelname aan de class;
 • je mag en kunt, na deze class dit proces in sessievorm aanbieden;
 • je kunt deelnemen aan wekelijkse uitwisseldagen (jouw bijdrage is dan 10 euro);
 • speel ermee en ervaar wat dat allemaal teweeg zal brengen in jouw leven.

Tijdens een sessie, workshop en uitwisseling ontvang je en geef je een hands-on lichaamsproces die de spanning, weerstand en ongemak van het lichaam ontsluiten door de energie dynamisch in beweging te brengen en te veranderen. Duizenden mensen hebben baat gehad bij deze gerenommeerde behandelwijze volgens de Access Consciousness Bars™ & Access Consciousness Body Process™ methodiek. Mensen die regelmatig werken met deze Lichaamsprocessen hebben enorme verschuivingen en veranderingen in lichaamsmaten en -vormen waargenomen en algehele verlichting van chronische en acute pijnen. Hun relatie- en geldproblemen bleken ook makkelijker te zijn daarna. Deze processen zijn er om een dialoog met het lichaam aan te gaan en dan een verbinding met het lichaam te maken die je in staat stelt te genieten van je lichaam in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken. Als je jouw relatie met je lichaam verandert, verander je jouw relatie met al het andere in je leven. Lees meer over Access Consciousness™.

Data en tijd:  woensdags 2018 van 9.30 uur – 12.30 uur:

7, 21, 28 november 2018  – 19 december 2018 –

9, 16, 23 en 30 januari 2019 – 6, 13, 20 en 27 februari 2019.

Locatie: De BoeddhaBoom – GezondheidsCentrum Nieuw-Helvoet, Hoonaartstraat 72.
Aanmelden: info@inrgy.nl

 

Energiek de winter door met INrGY

Ik nodig je uit voor mijn presentatie van Energiek de winter door met INrGY. Ik laat je kennismaken met Lichaamsprocessen van Access Consciousness™ (Energetisch lichaamswerk). Wekelijks kun je meedoen met workshops / classes en is er de mogelijkheid om uit te wisselen met elkaar op woensdagen.

Op 7 november vertel ik je meer over het programma en workshops die ik aanbied in GezondheidsCentrum Nieuw-Helvoet aan de Hoonaartstraat 72. Ook is er die dag mogelijkheid om te ervaren, er worden er energetische oefeningen gedaan.

Jouw bijdrage: 5 euro, deze krijg je terug bij deelname aan een workshop / class of sessie.

“Er zijn zoveel mooie processen om te gebruiken. Wat al deze processen gemeen hebben, is dat ze energetisch zijn. Ze werken met de energie van de lichamen en het wezen. Deze processen zullen dingen dynamischer ontsluiten, klaren en veranderen naarmate je meer energieën ervan uitwisselt met verschillende personen. Er zijn 50+ lichaamsprocessen om dingen te ontsluiten of te resetten, te transformeren in ons lichaam. Bij de lichaamsprocessen leggen we handen op het lichaam en laten we specifieke energieën door het lichaam stromen.

Dit is een manier om je manuele helende vaardigheden te leren kennen. We gaan groepsmatig wekelijks aan de slag met elkaar. We zullen elkaar behandelen en de lichaamsprocessen met elkaar uitwisselen. Ik leer je het lichaamsproces en tijdens de uitwisselingen is er altijd gelegenheid voor het stellen van vragen.”

Nieuwsgierig? Kom aanstaande woensdag 7 november informeren naar de mogelijkheden? Gezellig, ik zorg dat er thee en koffie met wat lekkers klaar staat. Tot snel!

Tijd: 7 november | 09.30 – 12.30 uur (inloop)
Locatie: De BoeddhaBoom – GezondheidsCentrum Nieuw-Helvoet, Hoonaartstraat 72

Aanmelden: info@inrgy.nl

 


Uitwisseldagen Access Facelift & Access Bars & Access Lichaamsprocessen
– voor iedereen die de cursus gevolgd heeft – 

Locatie Veckdijk 10, Vierpolders: Op afspraak.
Kosten: 10 euro.

Locatie: De BoeddhaBoom – GezondheidsCentrum Nieuw-Helvoet, Hoonaartstraat 72: elke woensdag van 09.30 – 12.30 uur. Kosten: 10 euro.

Locatie: Voorweg 9a 2 in Oostvoorne bij Reiki Moments: Op afspraak.
Kosten: 10 euro.

Aanmelden: info@inrgy.nl