0 Door

Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie™

 

Welkom bij INrGY

 

Bij INrGY werkt Aglaia Fatima Groeneveld – van Oord.

Je kunt hier terecht voor innerlijk werk in de vorm van 1 op 1 sessies, verschillende programma’s, trajecten en workshops/classes/cursussen. Hou daarvoor de agenda in de gaten!

Je wordt daarbij uitgenodigd naar expressie van zijn. Jezelf te gaan erkennen als het oneindige wezen dat je werkelijk bent, en om een leven te genereren voorbijgaand aan de jij die je denkt te zijn.

Dingen zien zoals ze werkelijk zijn
Dualiteit scheidt en etiketteert alles en iedereen en herkent de eenheid en de samenhang van alles wat er is niet. Het weerhoudt ons ervan de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn, zodat we niet kunnen veranderen wat we echt zouden willen veranderen. We blijven dan functioneren vanuit het trauma en drama, verslagenheid, intriges van deze werkelijkheid. Onze hang aan polariteit is een sterke gewenning die we hebben.

Wanneer je functioneert vanuit toelating laat je toe iets er te zijn zonder oordeel. De grondlegger van Access Consciousness is Gary Douglas. De tools zijn praktische technieken en processen die psychische ongemakken helpen te verlichten. Gebleken is dat de tools en technieken een makkelijke en voor iedereen toegankelijke manier is voor meer bewust zijn. Het is niet alleen een ding dat je doet, het is een levensstijl die je kan leven.