0 Door

Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie™

 

Welkom bij INrGY

 

Bij INrGY werkt Aglaia Fatima Groeneveld – van Oord.

Je kunt hier terecht voor diepe ontspanning en inzichten in je innerlijke leven.

  • 1 op 1
  • verschillende programma’s
  • trajecten en workshops/classes/cursussen

Hou daarvoor de agenda in de gaten!

Je wordt daarbij uitgenodigd naar expressie van zijn. Jezelf te gaan erkennen als het oneindige wezen dat je werkelijk bent, en om een leven te genereren voorbijgaand aan de jij die je denkt te zijn. Een co-creator te zijn, in connectie met alles en iedereen om je heen, en met gemak!

Dingen zien zoals ze werkelijk zijn
Dualiteit scheidt en etiketteert alles en iedereen en herkent de eenheid en de samenhang van alles wat er is niet. Het weerhoudt ons ervan de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn, zodat we niet kunnen veranderen wat we echt zouden willen veranderen. We blijven dan functioneren vanuit het trauma en drama, verslagenheid, intriges van deze werkelijkheid. Onze hang aan polariteit is een sterke gewenning die we hebben.

Wanneer je functioneert vanuit toelating laat je toe iets er te zijn zonder oordeel. Wat mij snel en effectief heeft geholpen meer en meer in toelating te zijn, zijn de tools van Access Consciousness™.

. Ze hebben mij inzicht gegeven en mijn leven te genereren vanuit een natuurlijk evenwicht door in communicatie te zijn met mijzelf, mijn lichaam en moeder aarde. Het meer en meer dalen in dat besef heeft mij een vreugdevol en betekenisvol leven gegeven. Een leven in beweging. Van hieruit is mijn bedrijf INrGY ontstaan en breng ik mensen meer en meer in contact door op avontuur te gaan in en met hun lichaam! Waar de mooiste schatten liggen te wachten om ontdekt te worden.

Door middel van hands-on behandelingen – verschillende programma’s, trajecten en workshops/classes/cursussen.

Ik verwelkom jou in mijn fijne ruimte in Vierpolders en Oostvoorne. Maak een afspraak! 

 

Access Consciousnessbiedt pragmatische tools en technieken om datgene in je leven te veranderen wat jij altijd al graag wilde veranderen. Door de kunst van het stellen van vragen, d.m.v. verbale processen, door het toepassen van energetisch lichaamswerk zoals b.v. de Bars, begin je te ontsluiten waar jij vast zit in de beperkingen van deze realiteit met beperkte keuzemogelijkheden.

De grondlegger van Access Consciousness: Gary Douglas en Dr. Dain Heer.