Welke sessies kun je boeken?

DUTCH-Access-Bars-Headchart-facebook

Access BARS is een goede tool voor toelating, het toelaten van gevoelens of emoties en het er te laten zijn, zonder er een oordeel over te hebben is wat verandering in je leven mogelijk kan maken. Het stelt je in staat om meer te kunnen ontvangen. Het leert je lichaam te ontvangen. Ontvangen is onze grootste capaciteit en een van die dingen die we het meest weigeren. Hoe vaker je de Bars ontvangt en geeft, des te meer zul je gaan beseffen hoeveel moeite het eigenlijk kost om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties.

Access Bars heeft enorm veel mensen geholpen om verschillende aspecten van hun lichaam en leven te veranderen. Denk aan slaap, gezondheid, gewicht, geld, stress, angst, relaties, creativiteit. Wat kunnen de Bars voor een bijdrage zijn aan jou?

De Access Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen. Het verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven. het ergste geval zal je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Een volledige BARS ™ -sessie duurt 90 minuten. Je ligt aangekleed op een behandeltafel of comfortabele stoel.

Denk aan: Traumaverwerking, loslaten van emoties, malende gedachten, stress, angsten en fobieën, depressie, psychische klachten, vermoeidheid, slapeloosheid, lichamelijke (pijn) klachten, hypersensitiviteit, meer creativiteit, immuunsysteem verbeteren en bevorderen van een positieve houding ten opzichte van het leven.

In onderstaand filmpje zie je wat er gebeurt vóór en na een sessie Access Bars. Gepresenteerd door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin.

Access lichaamsprocessen
Er zijn 50+ lichaamsprocessen om dingen te ontsluiten of te resetten, te transformeren uit je lichaam.

Bij de lichaamsprocessen leg ik mijn handen op je lichaam en laat ik specifieke energieën door je lichaam stromen. Er zijn veel Access Consciousness lichaamsprocessen. Zo zijn er processen om:

  • het immuunsysteem te activeren en te versterken (ImmuunsysteemBooster).
  • acceptatie van jouw lichaam.
  • de fysieke van trauma en littekenweefsel in het lichaam terug te draaien.
  • overbelaste en uitgeputte spieren (ook na letsel of opgelopen trauma en overtraining)
  • herstellen van vitaliteit van zenuwaanmaak.
  • woede – schaamte – spijt – schuldgevoel – verslavende gezichtspunten – jaloezie – angst, twijfel op te lossen.
  • de patronen die je van je hebt gekopieerd en in je lichaam hebt opgeslagen los te laten.
  • de werking van medicijnen / drugs op je lichaam te transformeren.
  • de thymus te activeren.
  • en nog veel meer.

Tijdens een sessie, workshop en uitwisseling ontvang je en geef je een hands-on lichaamsproces die de spanning, weerstand en ongemak van het lichaam ontsluiten door de energie dynamisch in beweging te brengen en te veranderen. Mensen die regelmatig werken met deze Lichaamsprocessen hebben enorme verschuivingen en veranderingen in lichaamsmaten en -vormen waargenomen en algehele verlichting van chronische en acute pijnen. Hun relatie- en geldproblemen bleken ook makkelijker te zijn daarna. Deze processen zijn er om een dialoog met het lichaam aan te gaan en dan een verbinding met het lichaam te maken die je in staat stelt te genieten van je lichaam in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken. Als je jouw relatie met je lichaam verandert, verander je jouw relatie met al het andere in je leven. Lees meer over Access Consciousness™.

Access Facelift

Een verjongingssessie zonder botox-injecties, met behoud van je eigen expressie in het gezicht. Access Facelift draait het verouderingsproces om. Het geeft een sprankelende bekrachtiging van jouw uiterlijk. Na minimaal 20 sessies worden de rimpels minder. De oogopslag krijgt een verkwikkend aanzien.

De huid van de bovenlip, rond de ogen in het gezicht wordt strakker. Via bepaalde handzettingen in decolleté, de nek en het gezicht wordt collageen uitgenodigt zich te vermenigvuldigen. Het gevolg is dat rimpels minder worden. Zie het als een natuurlijke manier om je gezicht jeugdig, open en mooi te krijgen net als vroeger. Het klinkt als een wonder …. en dat is het ook!

In deze regenererende sessie kan het voorkomen dat de energie eerst naar andere delen van het lichaam gaat. Heeft je gezicht een cosmetische ingreep ondergaan? Dan kan de Access Facelift helpend zijn een bijdrage aan een mooi en voorspoedig herstel. 

Trauma release bij hond en kat

Huisdieren zijn zeer loyaal aan hun baasjes. Net als kinderen die loyaal aan hun ouders zijn. Zo kan het voorkomen dat uw huisdier stress, verdriet, boosheid van wat er ook voor emoties de revue passeren binnen het gezin oppikt. Het komt dan in haar / zijn systeem terecht dat allerlei ongemakken kunnen ontstaan. Denk aan: een bibberende hond, een kat van die mensenschuw is van laatst dat van angsten en heftig geluid zoals vuurwerk. Overigens zijn dieren er dol op wanneer hun baasjes de Bars of andere lichaamsprocessen van Access consciousness beoefenen en natuurlijk ook op hen wordt toegepast. Wanneer hun baasjes zonder gedachten en beperkingen zijn is er meer connectie en toegang.

INrGY gebruikt hands-on en / of verbale processen om je huisdier te optimaliseren, en komt bij jou op huisbezoek. En jij kan dit ook zelf leren en toepassen op jouw huisdieren, mail me voor meer informatie!

Energetisch reinigen van ruimtes

Energieën in huis of kantoor die niet prettig aanvoelen, halen we voor je weg. Alles is energie. Sommige energieën blijven hangen in bepaalde ruimten. Ze kan een sfeer veroorzaken waar je niet blij van wordt.

Heb je hier last van en zou je je huis, kamer, winkelpand of kantoor willen ontdoen van deze energie?  Maak dan een afspraak!

“Het valt niet te begrijpen hoe het werkt.” Dat het werkt is zeker! “

 

Ben je enthousiast gemaakt om de een van de bovenstaande sessies te ervaren? Maak dan een afspraak! Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het Creatieproces met INrGY en biedt INrGY toegang tot verschillende programma’s.

Boek een sessie, welke mogelijkheden zijn er?

Klik HIER voor tarieven.

Naar boven