Transformatie Zalig

Transformatie Zalig

0 Door

Lieve allemaal,

 

Access Consciousness™ nodigt je uit om jezelf te gaan erkennen als het oneindige wezen dat je werkelijk bent, en om een leven te gaan genereren voorbij aan de jij, zoals je denkt dat je bent. Een oneindig wezen functioneert vanuit oneindig waarnemen, weten, zijn en ontvangen – Access Consciousness. Bewustzijn is de mogelijkheid voortdurend te ontwaken in en naar meer mogelijkheden, meer keuze en meer leven.

Ben jij of ken jij iemand die, net als wij, hier ook enthousiast over is? Kom dan eens naar de kennismakingssessies in De BoeddhaBoom in Hellevoetsluis of onze eigen ruimte in Vierpolders! En ontdek wat een sessie voor je kan doen, of voor je cliënten kan doen. Info en reserveren:  Facebook en website.

Transformatie

Zalig gaat transformeren! Per 1 oktober zal Lizzy haar werkzaamheden voor Zalig beëindigen. Aglaia gaat per die datum als INrGY verder met het aanbieden van Access Bars-, Access Facelift- sessies en workshops en andere lichaamsprocessen van Access Consciousness. INrGY zal elke eerste dinsdagmiddag van de maand in De BoeddhaBoom aanwezig zijn. Maandagavond, dinsdagochtend en donderdag de gehele dag vinden afspraken plaats op Veckdijk 10 te Vierpolders.

“We hebben samen een stevige basis gelegd voor dit bedrijf, maar nu nemen we zakelijk afscheid van elkaar. We zijn dankbaar voor de afgelopen maanden samen, we hebben het geweldig gehad met alle mensen die we hebben mogen ontmoeten tijdens deze periode. Hoe wordt het nog beter, wat is er nu allemaal mogelijk?“

 


 

Gary Douglas, de grondlegger van Acces vertelt in een gesprek met Shannon O’Hara over het begin en de toekomst van Access Consciousness The Beginning & Future of Access Consciousness, bekijk de serie hier:

 

Video #1

https://youtu.be/juiv5jWn2b0

 

Video #2

https://youtu.be/IkXjDaRUqLc

 

Video #3:

https://youtu.be/JEiQtTWq9BE

 

 
‘The Gift that Keeps on Giving’
Bars zijn energiebanen op het hoofd. Het zijn 32 punten die zachtjes worden aangeraakt. Deze punten bevatten alle

gedachten, overtuigingen, emoties houdingen die je in elk leven dat je ooit hebt gehad, hebt opgeslagen. Wanneer de Bars sessie loopt, wordt er zoveel ontladen, een serene rust valt op een zachte wijze binnen. Dat is ook wat het doet. Op een zachte wijze worden beperkingen losgelaten. Zonder erover te hoeven praten. 

Hoe leuk is dat om er jonger uit te zien dan je leeftijdsgenoten en dit door te geven aan een ieder die een Facelift van jou wil ontvangen?

Hoe fijn is het om met gemak de patronen die je van je ouders hebt gekopieerd en in je lichaam hebt opgeslagen los te laten.

Met gemak naar ‘zalige sferen’? Hoe wordt het nog beter te kunnen kiezen voor meer vrijheid, energie, creativiteit, gemak en geluk?


 

Een terugblik

Zomerfestival in Belgie
Het afgelopen festival in België waaraan we hebben deelgenomen  bij Atman Buddhi Centrum van Cor en Elma van Keulen hebben we van genoten. Wij niet alleen, nieuwsgierige deelnemers ook. Het werd een heerlijke dag. Fijne sfeer bij Cor en Elma. Een impresssie van de dag: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1398315436883465&id=260363767345310

BarsWorkshop 24 september
Twee deelnemers uit Spijkenisse! Twee vrouwen met een overeenkomstige thema’s op lichamelijk gebied, ze kenden elkaar niet, en nu samen voor een dag de Bars uitwisselen! Wat zal hen dit gebracht hebben? Hoe nog beter? We wensen jullie enorm veel plezier met het geven en ontvangen van Bars in jullie omgeving. Het is en blijft geweldig en wonderlijk die Bars. Ook nieuwsgierig naar een workshop? Check de website voor nieuwe data!

Demonstratieavond 15 september
We hebben een hele fijne demonstratieavond gehad, er was leuk en leergierig publiek. Op de avond zelf zijn er foto’s gemaakt door een professioneel fotograaf: Mario Pakasi (Creating Pixels).


Workshops

Access Bars Workshops

Wil je graag deelnemen aan deze workshop bij INrGY? Leer in één dag dit dynamisch transformerende, ontspannende proces te geven en ontvangen. Toe te passen in jouw praktijk of gewoon te delen met familie en vrienden.
Locatie: INrGY in Vierpolders. Meer info: klik HIER.

Access Facelift Workshops

Wil je graag deelnemen aan deze workshop bij INrGY? Leer in één dag deze bijzondere  techniek van facelift zonder de botox, in je vingers te krijgen en toe te passen in jouw praktijk of gewoon te delen met familie en vrienden.
Locatie: INrGY in Vierpolders. Meer info: klik HIER.

Sessies

Access Bars
Bars zijn 32 punten op het hoofd die zachtjes worden aangeraakt. Het maakt je hoofd leeg, zodat er ruimte ontstaat in je systeem voor iets nieuws van wat jij wenst. Boek de sessie via info@inrgy.nl.

Access Facelift
Een wonderlijke manier om er jonger uit te gaan zien zonder de botox geïnjecteerd te krijgen. Zie het als een natuurlijke manier om je gezicht sprankelend, open en mooi te krijgen, net als vroeger.

Niet alleen je gezicht krijgt een jongere look, ook de rest van je lichaam zal zich regenereren. Na tenminste 20 facelift  sessies komt de jeugdige, sprankelende look duidelijk in je gezicht naar voren, dit blijkt permanent te zijn. Boek deze heerlijke sessie via info@inrgy.nl.

Energetisch reinigen van ruimtes
Energieën in huis of kantoor die niet prettig aanvoelen, halen wij voor je weg. Heb je hier last van en zou je je huis, winkelpand of kantoor willen ontdoen van deze energie, neem dan contact met ons op via  info@inrgy.nl en maak een afspraak.

Access Consciousness bodyprocessen

Bij de lichaamsprocessen leggen wij onze handen op je lichaam en laten wij specifieke energieën door je lichaam stromen. Dit kan magnifieke resultaten geven om met nog meer gemak en welzijn te functioneren in het leven van alledag. Er zijn veel Access Consciousness lichaamsprocessen. Zo zijn er onder andere processen om:

  • het immuunsysteem te activeren en te versterken.
  • de effecten van (fysiek) trauma en littekenweefsel op en in het lichaam terug te draaien.
  • de patronen die je van je ouders hebt gekopieerd en in je lichaam hebt opgeslagen los te laten.
  • de effecten van het gebruik van medicijnen op je lichaam te transformeren.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op via  info@inrgy.nl voor een afspraak.

 

“Access biedt een aantal pragmatische ‘tools’, technieken en processen die ontworpen zijn om meer bewustzijn mogelijk te maken voor iedereen. Bewustzijn bevat alles zonder oordeel. Het is de bereidheid en de capaciteit om totaal bewust en totaal aanwezig te zijn in elk gebied van je leven. “

 

Agenda okt/nov/dec

 

Demonstratieavonden in De BoeddhaBoom
Access Facelift: 16 oktober – 19.30 tot 21.30 uur (er is nog plek, reserveer op tijd)

Bars workshop in Vierpolders
Zondag 22 oktober, donderdag 2 november, zondag 19 november, donderdag 7 december en zondag 17 december van 10.00 tot 18.00 uur.

Access Energetic Facelift workshop in Vierpolders
Zondag 8 oktober, donderdag 19 oktober, zondag 5 november, donderdag 23 november, vrijdag 1 december en donderdag 14 december van 10.00 tot 18.00 uur.

Sessies in De BoeddhaBoom (12.00 – 15.00 uur):
Dinsdag 7 november en dinsdag 5 december.

Access Bars swap in Vierpolders (uitwisseling voor iedereen die de workshop Access Bars heeft gevolgd):
Dinsdag 31 oktober overdag van 10.30 uur tot 12.30 uur.

 

Recensies op Facebook, I love it! Dank jullie wel alvast!