The New You

Welkom bij The New You – INSeven

 

Een cursus van 7 classes waarin je actief gaat werken met de lichaamsprocessen van Access Consciousness™ en tools krijgt aangereikt om anders te kijken, te voelen, te communiceren met je lichaam, lichamen van anderen, je dagelijks leven en je eigen innerlijk.

Of een spectrum van 7 sessies, die je meer in contact brengt met je lichaam en je innerlijk, (kan een bijdrage zijn wanneer je je in een stressvol leven begeeft, symptonen van een burn-out/ burn-in/ bore-out hebt en/of in therapie bent). Een introspectie.

Na mijn eigen ervaring met Access heb ik gemerkt dat het integreren van de tools van Access in mijn dagelijks leven zoveel meer in beweging zet en positief verandert; in communicatie met alles en iedereen om mij heen, ik dit graag ook met anderen deel. Na wel meer dan honderd verschillende lijven en mensen aan te hebben geraakt, ben ik veel meer in contact gaan staan met lichamen en mijn eigen lichaam, leven, en dit heeft mijn persoonlijk leven tot nu toe al erg verrijkt en gevitaliseerd. Ik
Vraag jezelf: hoe zal het zijn als ik deze cursus of dit traject zou gaan volgen bij INrGY? Word je enthousiast? Word je lichaam blij? Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de INrGY The New You INSeven.
Klik op de advertentie voor meer informatie en inschrijving! En dan zie ik je snel!  Liefs, Aglaia.

 


 

Spectrum

 

Cursus