The New You

Welkom bij The New You

 

  • 7 classes waarin je actief gaat werken met de lichaamsprocessen van Access Consciousness™ en tools krijgt aangereikt om anders te kijken, te voelen, te communiceren met je lichaam, lichamen van anderen, je dagelijks leven en je eigen innerlijk.
  • 7 sessies, die je meer in contact brengt met je lichaam en je innerlijk. Een introspectie. Hier ontvang je lichaamsprocessen van Access Consciousness en tools om anders te kijken, te voelen, te communiceren met je lichaam, je dagelijks leven en je eigen innerlijk.

Na mijn eigen ervaring met Access Consciousness heb ik gemerkt dat het integreren van de tools in mijn dagelijks leven zoveel meer in beweging zet en positief verandert; in communicatie met alles en iedereen om mij heen. Na wel meer dan honderd verschillende lijven en mensen aan te hebben geraakt en zie wat het doet is het voor mij als vanzelfsprekend dat ik met gemak dit met anderen deel.

  • Hoe zal het zijn als je deze 7 classes zal gaan volgen bij INrGY?
  • Hoe zal het zijn als je deze 7 sessies zal gaan krijgen bij INrGY?

Word je enthousiast? Word je lichaam blij? Maak je hart een sprongetje? Of voel je een enorme weerstand of reactie?

Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de INrGY The New You.
Klik op de advertentie voor meer informatie en inschrijving! En dan zie ik je snel!  Liefs, Aglaia.