Vanaf 22 april: The New You – met eendaagse Access bodyproces™ classes

Vanaf 22 april: The New You – met eendaagse Access bodyproces™ classes

7 januari 2020 0 Door Aglaia van Oord

The New You – met eendaagse Access bodyproces™ classes zijn verscheidene classes, 7 stuks, waarin je actief gaat werken met de lichaamsprocessen van Access Consciousness™ en tools krijgt aangereikt om anders te kijken, te voelen, te communiceren met je lichaam, lichamen van anderen, je dagelijks leven en je eigen innerlijk. Anders betekent vanuit jou. Je eigen uniekheid gaan leven. Wat het ook mag zijn. Een ontdekking. 

Info per class:

  1. Intro Access Bars
  2. Lichaamsproces van Access MTVSS
  3. Class Out of the Box, ‘Haal je hoofd uit het zand en start met je leven te creëren’. Een inspirerende interactieve video class met Gary Douglas en dr. Dain Heer vol met werkbare tools, de bedenkers van Access Consciousness.
  4. Spelen/ oefenen met de tools.
  5. Lichaamsproces class van Access Consciousness  (naam van het proces ontvang je op de les) – “hebben een groot aandeel in dat wat pijn in het lichaam veroorzaakt, voor elk vast gezichtspunt of standpunt dat je inneemt, moet je je gewaarzijn afsnijden. Hoe meer je in ‘oneindig zijn’komt, hoe minder behoefte je in je leven hebt aan wat dan ook…” – Access Consciousness™.
  6. ‘How different are you willing to be’, een class gebaseerd op het boek ‘Pragmatic Psychology, practical tools for being crazy happy by Suzanne Mittermaier.
  7. Lichaamsproces van Access Consciousness (naam van het proces ontvang je op de les) – “wanneer je je een houding hebt aangenomen om pijn te verminderen, maar ook delen van je leven die je vermijdt”- Access Conciousness™.

Duur van een class: 3 a 4 uur. 

data: 22 april / 6 mei / 20 mei / 3 juni / 17 juni / 1 juli / 15 juli

data: 9 sept / 23 sept / 30 sept / 19 okt / 28 okt / 11 nov / 25 nov

Tijdstip: 9.00 – 13.00 uur.

Locatie: afhankelijk van het aantal deelnemers: Hellevoetsluis  of Oostvoorne.


Kosten

De classkosten bij deelname 7 stuks: 300 euro (incl. btw), dit is inclusief certificaten en een introductie voor een uitwisseling in de uitwisselgroep (swap). Losse class: 50 euro.

Praktische info:
Tijdens de classdagen werk je met een andere deelnemers, je gaat samen een proces uitwisselen, of krijgt een groepsles, afhankelijk van welke class er is. Inclusief versnaperingen, lunch niet inbegrepen. Inclusief certificaat van elk lichaamsproces.

Heb je vragen, mail gerust naar info@inrgy.nl. Of schrijf je meteen in!