Recensies

 

Aglaia heeft een fijngevoelige uitstraling tijdens de metamorfose massage. Ik had nog nooit deze bijzondere massage techniek eerder ervaren. Ik ging meteen naar een staat van zeer ontspannen zijn. Voor mij is dit de graadmeter van iemand zijn vakgebied. Daar ik niet snel mezelf kan laten ontspannen. Ook mijn oorsuizen waar ik al jaren last van heb werd een beetje minder die dag. Diezelfde avond sliep ik voor het eerst in vele jaren goed in en door. Al met al een zeer bijzondere ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

Ik heb altijd een gehaast gevoel en ben hyperactief. Dat is bij tijden zeer vermoeiend. Tijdens Aglaia haar metamorfose massage kom ik altijd in een diepe ontspanning terecht. Ook heeft het mij pijnverlichting gegeven op de artrose die ik heb.

 

Afgelopen zomer zondr enige voorkennis en dus zonder enige verwachting bij Aglaia van Oord geweest voor een Metamorfose massage. Zij legde mij uit dat het zou gaan om zachte aanrakingen van eerst voeten, dan handen en uiteindelijk het hoofd. Ik heb mij zoveel mogelijk ontspannen en het laten gebeuren. Wat mij ontzettend is opgevallen is dat ik tijdens de, inderdaad heel zachte aanrakingen helemaal ontspande en mij daar ook helemaal aan kon overgeven en dat zelfs de gedachten die altijd door mijn drukke hoofd raasden tot rust kwamen. Deze serene rust is voor mij bijna iets tegennatuurlijks aangezien ik zowel fysiek als mentaal altijd druk ben en mij normaal helemaal niet kan overgeven aan iemand anders., Na afloop is die rust ook een paar dagen blijven hangen. Sinds die tijd heb ik het gevoel dat ik opener ben naar mensen die dicht bij mij staan en mij ook kan overgeven aan hun zorgen en liefde. Heel fijn

 

Bedankt voor de bijzondere workshop en de onvergetelijke dag. Ik voel me verkwikt, bruisend en aware. Mijn man heeft inmiddels zijn eerste behandeling gehad en heeft ervan genoten en mijn buurvrouw kan niet wachten tot zij aan de beurt is.  De komende weken mag ik oefenen en daar heb ik zin in.

 

Gister voor de allereerste x een Acces Bars behandeling ontvangen. Zalig. Ik ervaarde de behandeling als een diepe meditatie; mooie inzichten en antwoorden gekregen. En natuurlijk het nodige losgelaten. Vandaag voel ik de ruimte die het heeft gebracht, mijn hoofd is echt opgeruimd. Het denken is veel rustiger en de hele dag nog niet gepiekert. Ik ga dit lekker vasthouden en kijk er naar uit binnenkort een workshop te volgen.

 

Een aantal malen de bars-sessie gedaan , goede omgeving en betrokken. Je voelt je gelijk op je gemak . Een goede keuze om eens te ontspannen en te ontsnappen aan het jachtige leven. Verwacht geen tierelantijnen of veel spirituele praat, gewoon een eerlijke rustgevende sessie.
De dag na de sessie had ik een examen, tijdens dit examen voelde ik mij meer ontspannen dan anders en het resultaat mocht er zijn. Gewoon eens proberen.

 

Na de Energetische Facelift ben ik rustiger, minder opgefokt, minder gehaast. Alsof ik door een grote schoonmaak ben geweest.

 

Nogmaals dank voor je workshop van gisteren. Het heeft me veel goeds gedaan. De Clearing statement komt steeds dieper bij me binnen. Hoe bijzonder is dit… Heel fijn. Ik merk dat het veel met me doet.

Een Bars class gevolgd bij Aglaia. Wat ontzettend fijn was dat. We waren samen dus Aglaia had iemand geregeld als hoofd wat enorm fijn was. Ik kon alle vragen kwijt en Aglaia vertelde me haar ervaringen en processen. Met alle rust en tijd werd me uitgelegd hoe ik Bars kon geven en waar de punten zaten. Ze had gezorgd voor allerlei heerlijke zoet en zout lekkers en daar echt werk van gemaakt. Super lief. Ik heb deze class als heel fijn ervaren, veel geleerd en zou het iedereen aanraden. Verder vind ik Aglaia een enorm lief mens dus een class volgen is een aanrader.

 

INrGY heeft mijn leven veranderd. Mijn burn-out was binnen aanzienlijke tijd omgezet in positieve energie. Ik heb heel veel inzicht in mezelf gekregen en gedachten kunnen loslaten. Met enkele maanden gewoon weer aan het werk terwijl ik er totaal doorheen zat. Het is iedereen aan te bevelen.