Programma en kosten The New You

0 Door

6-maanden programma

Leer in één dag hoe je een Access Bars™ Practitioner wordt. Je maakt kennis met de locatie van de 32 punten op het hoofd. We nemen samen het handboek en handzettingen door. Tijdens deze dag ontvang je 2x en geef je 2x een barssessie. Koffie/thee/lekkers en een soepje voor de lunch zijn inbegrepen.

Investering: 300 euro
Herhaling: 150 euro

Kinderen mogen gratis deelnemen, zij betalen alleen voor het handboek. Neem contact op voor aanmelding.

Jouw bijdrage
De kosten voor het creatieproces met Access Bars en uitwisselen (2 keer per maand uitwisselen) vooruitbetaald per maand: 70 euro. Eenmalige locatiekosten: 25 euro.


Leer in één dag hoe je een Access Lichaamsproces™ Practitioner wordt. Leer een lichaamsproces, je krijgt het lichaamsproces op papier en krijg je uitleg over het proces, je geeft en ontvangt het proces en ontvangt  een certificaat.

De kosten voor het creatieproces met Access Lichaamsprocessen en uitwisselen (2 keer per maand uitwisselen) vooruitbetaald per maand: 45 euro. Eenmalige locatiekosten: 25 euro.

Note: Kinderen mogen gratis deelnemen. Zij kunnen ook wekelijks uitwisselen, zie ook creatiesproces: The New Generation. Neem contact op voor aanmelding.

  1. Je gaat het creatieproces The New You bij INrGY aan voor een periode van 6 maanden. Dit wordt stilzwijgend steeds met 3 maanden verlengd. Wil je uitstappen tijdens een 3-maanden periode? Dan dien je nog wel het resterende bedrag van die periode over te maken.
  2. Wil je tijdens het jaar meedoen met andere lichaamsprocessen dan betaal je los 65 euro per class.
  3. Wil je tijdens het jaar meedoen met een Bars class dan betaal je los 300 euro of 150 euro per herhaling van een Bars class.