Eendaagse lichaamsproces class MTVSS™ 15 september

Eendaagse lichaamsproces class MTVSS™ 15 september

11 september 2019 0 Door Aglaia van Oord

Eendaagse lichaamsproces class MTVSS™
Een hands-on energetische cursusmiddag
• Voorkennis: Geen

Tijdstip: 14.00 – 17.30 uur.

“Hoe meer er kan en gaat veranderen in je lichaam er een hele andere realiteit kan verschijnen.”

“We activeren de energieën van MTVSS. Op deze manier kun je beginnen te herkennen dat je manueel (hands-on) helingsvermogen hebt. Je kunt allerlei dingen in de lichamen van anderen veranderen, en ook in dat van jouzelf.” Als je dit proces 20-30 keer doet zal je hele lichaamsstructuur veranderen. Ben jij op zoek naar verandering? Iedereen die dit wil leren is welkom, er is geen vooropleiding nodig.

Je ontvangt een certificaat en kun je eindeloos met andere beoefenaars en in je praktijk, dit proces uitwisselen. Er zijn door heel Nederland en in deze buurt WhatsApp-groepen waar je aan toegevoegd kunt worden zodat je een utwisselmaatje kunt vinden.

Jouw bijdrage is 65 euro. De middag staan zoete en zoute versnaperingen en sap, water, thee en koffie op tafel.

Tevens de mogelijkheid om aan te sluiten bij Gary Douglas en dr. Dain Heer, de bedenkers van Access Consciousness, in de Out Of The Box Taster in de ochtend over ‘Haal je hoofd uit het zand en start met je leven te creëren’. Het is een 2-uur durende verkenning van wat echt mogelijk is als je bereid bent om uit de zandbak van deze realiteit en maak je eigen werkelijkheid.

Link naar het evenement: https://www.facebook.com/events/1420461218110650/.

Meer info: Aglaia Groeneveld – van Oord 06-46443763