3 mei: Eendaagse Bodyprocess class ‘mtvss™- de immuunsysteem booster

3 mei: Eendaagse Bodyprocess class ‘mtvss™- de immuunsysteem booster

9 maart 2020 0 Door Aglaia van Oord

 

Tijdens deze workshop leer je door handoplegging je helende vaardigheden kennen en na afloop mag je jezelf een heuse MTVSS™-beoefenaar noemen en kun je uitwisselen met andere beoefenaars van dit lichaamsproces. Er is op Voorne-Putten een uitwisselgroep waarbij je kunt aansluiten. Overigens kun je door heel Nederland beoefenaars vinden van dit proces. Dus wat let je om door heel Nederland te reizen en uit te wisselen? Wat zou dat allemaal voor mogelijkheden creëren voor jou?

Wat je krijgt
Bodyprocess-workshop ‘MTVSS de immuunsysteem-booster’ van 4 uur.
De workshop vindt plaats op zondag 3 mei van 11.00 tot 15.00 uur bij  Stichting de witte lelie Apollo 19, 3225 TB in Hellevoetsluis

Tijdens de workshop wordt je voorzien van koffie, thee, water, wat zoets en zouts. Je dient zelf je lunch mee te nemen.

Leer de energie van MTVSS™ kennen samen met een paar vrienden of vriendinnen, of praktijkmatig,  zodat je de voordelen die dit proces biedt op wekelijkse basis kunt geven en ontvangen. Je kunt op verschillende systemen van het lichaam deze energie toepassen. Dit is een manier om je manuele helende vaardigheden te leren kennen.

  • Metabolisme
  • Ademhalingssysteem
  • Elektrisch systeem van het lichaam
  • Derma-gezicht
  • en nog veel meer

We leggen onze handen op het lichaam van de ander en nodigen de energie van de MTVSS uit. Het is een hands-on handoplegging, even kort uitgelegd. Je kunt allerlei dingen veranderen aan lichamen van andere mensen en van jezelf. Het immuunsysteem, de algemene gezondheid, het tot rust brengen van het lichaam en de spijsvertering zijn slechts enkele van de dingen waarbij dit proces gebruikt kan worden om te helpen. Mensen die regelmatig werken met deze Lichaamsprocessen hebben enorme verschuivingen en veranderingen in lichaamsmaten en -vormen waargenomen en algehele verlichting van chronische en acute pijnen. Hun relatie- en geldproblemen bleken ook makkelijker te zijn daarna. Deze processen zijn er om een dialoog met het lichaam aan te gaan en dan een verbinding met het lichaam te maken die je in staat stelt te genieten van je lichaam in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken. Als je jouw relatie met je lichaam verandert, verander je jouw relatie met al het andere in je leven.

Wat krijg je voor deze workshop/ class:

  • Je ontvangt een manual met de omschrijving van dit proces;
  • Je geeft en ontvangt het proces deze dag en bent na deze dag een heuse MTVSS-beoefenaar;
  • Je ontvangt een certificaat;
  • Dit proces heeft een onbetaalbare waarde.

Word je hier blij van en wil je je dit eigen maken? Doe dan mee met deze speciale workshop/ class.

Meer info over deze class en over het proces en wat je verder wilt vragen kan via Aglaia op WhatsApp: 06-46443763.