Demonstratieavond Access Energetic Facelift™ op maandag 16 oktober

Demonstratieavond Access Energetic Facelift™ op maandag 16 oktober

0 Door

Wie wil er kennismaken met de Energetic Facelift van Access Consciousness? Op maandagavond 16 oktober geven wij, Lizzy en Aglaia, informatie over dit mooie, regenererende proces en over de workshop Energetic Facelift. Bovendien is er de mogelijkheid een korte sessie te ervaren.

Voel je welkom op de demonstratieavond Access Energetic Facelift. Het is van 19.30 tot 21.00 uur. Locatie: De BoeddhaBoom aan de Rijksstraatweg 124 in Hellevoetsluis. Investering: 15 euro. 

De workshop Access Energetic Faceliftis een geschenk dat blijft geven: “The Gift that Keeps on Giving”. Hoe leuk is dat om er jonger uit te zien dan je leeftijdsgenoten en dit door te geven aan een ieder die een facelift van jou wil ontvangen? Je kunt, na deze workshop, zelf een Facelift sessie geven.

Via bepaalde handzettingen in de decolleté, het gezicht, de nek en het hoofd word collageen uitgenodigd zich te vermenigvuldigen. Het gevolg is dat rimpels minder worden en mogelijk verdwijnen.

“Een verjongingssessie zonder botox injecties, met behoud van je eigen expressie in het gezicht. Access Facelift draait het verouderingsproces om. Het geeft een sprankelende bekrachtiging van jouw uiterlijk. Na minimaal 20 sessies worden de rimpels minder. De oogopslag krijgt een verkwikkend aanzien. De huid van de bovenlip, rondom de ogen en elders in het gezicht wordt strakker. Access Consiousness is van mening dat oordelen, overtuigingen en zorgen zich op den duur als rimpels kunnen manifesteren. ”

De Access Facelift delete deze muizenissen in je hoofd wanneer jij bereid bent het los te laten.

Reserveren: info@inry.nl of bij Sam en Amber in de winkel. Tot dan, we kijken uit naar een leuke groep enthousiaste mensen!