Dankbaar voor leven

Dankbaar voor leven

0 Door

Lieve allemaal,

Het is een tijdje stil geweest van mijn kant. De griep had mij goed te pakken. De onderliggende processen waren pittig, ik ben de uitdaging aangegaan. De (verbale) en hands-on processen van Access die ik gebruik hebben mij hierin ook geholpen. Het is een EHBO-kit geworden de Access tools en nog veel meer …
Deze deel ik dan ook graag met iedereen die hierin geïnteresseerd is. Ik bied dit aan als jaarprogramma: Kom ook in het creatieproces van JIJ! Ik word er blijer en blijver van. Wat ik zie gebeuren en wat voor mogelijkheden het schept voor iedereen raakt mij in mijn kern.
Ik ben  ?❤?
Heb jij zin in jouw creatieproces waarin ik een tijdje met je ‘meeloop’. Let me know! Dan maken we snel een afspraak. Dank je wel voor je aandacht!

Op Facebook op een tijdlijn van iemand las ik gisteren: “Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan wat vandaag de dag mogelijk is.” Mooi gezegd!
Liefs, Aglaia
Agenda INrGY:

(Kennismaking) Kom ook in het creatieproces van JIJ!
8 mei van 12.00 tot 15.00 uur
Locatie: De BoeddhaBoom in Hellevoetsluis
Link naar evenement: https://www.facebook.com/events/397531714056039
INrGY op Wellnessbeurs in Rozenburg
26 mei van 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: ‘Muziektheater De Ontmoeting’
Koninginnelaan 9
Link naar evenement: https://www.facebook.com/events/210438433034524
Afvallen en blij zijn met je lichaam (leer 2 lichaamsprocessen van Access)
17 juni van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: De BoeddhaBoom in Hellevoetsluis
Link naar evenement: https://www.facebook.com/events/194176014702887