Access Consciousness™

DUTCH-Access-Bars-Headchart-facebook

Access BARS

is een goede tool voor toelating, het toelaten van gevoelens of emoties en het er te laten zijn, zonder er een oordeel over te hebben is wat verandering in je leven mogelijk kan maken. De Bars is een techniek waarbij je heel zachtjes 32 punten op het hoofd aanraakt, waardoor het lichaam opgeslagen gevoelens, gedachtes en emoties kan loslaten. Vergelijk het met het leegmaken van de prullenbak op je computer. Het maakt ruimte en meer efficiency. Het leert je lichaam te ontvangen. Ontvangen is onze grootste capaciteit en een van die dingen die we het meest weigeren. De meeste mensen denken dat zij met barrières beschermd zullen zijn. Zou een oneindig wezen bescherming nodig hebben? Zonder weerstand en barrières ben je in staat om bewust aanwezig te zijn. Hoe vaker je de Bars ontvangt en geeft, des te meer zul je gaan beseffen hoeveel moeite het eigenlijk kost om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties. En gaat gewaarzijn meer plaats innemen in je leven. 

Access Bars heeft enorm veel mensen geholpen om verschillende aspecten van hun lichaam en leven te veranderen. Denk aan slaap, gezondheid, gewicht, geld, stress, angst, relaties, creativiteit. Wat kunnen de Bars voor een bijdrage zijn aan jou?

De Access Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen. Het verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, kan een Bars sessie ook dynamische verandering bieden, op alle vlakken van het leven. het ergste geval zal je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Een volledige BARS ™ -sessie duurt 90 minuten. Je ligt aangekleed op een behandeltafel of comfortabele stoel.

Denk aan: Traumaverwerking, loslaten van emoties, malende gedachten, stress, angsten en fobieën, depressie, psychische klachten, vermoeidheid, slapeloosheid, lichamelijke (pijn) klachten, hypersensitiviteit, meer creativiteit, immuunsysteem verbeteren en bevorderen van een positieve houding ten opzichte van het leven.

In onderstaand filmpje zie je wat er gebeurt vóór en na een sessie Access Bars. Gepresenteerd door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin.

 

Foto: Edith Schoo

Access lichaamsprocessen
Er zijn 50+ lichaamsprocessen die een andere kijk op je lichaam geven en kan ook een start zijn voor een verandering waar je misschien innerlijk al lang naar verlangde. “Geef je behoefte gestalte”.

Bij de lichaamsprocessen leg ik mijn handen op je lichaam en laat ik specifieke energieën door je lichaam stromen. Er zijn veel Access Consciousness lichaamsprocessen. Zo zijn er processen die een bijdrage kunnen zijn voor:

 

  • het immuunsysteem – activeren en te versterken (ImmuunsysteemBooster).
  • acceptatie van jouw lichaam.
  • de fysieke van trauma en littekenweefsel in het lichaam.
  • overbelaste en uitgeputte spieren (ook na letsel of opgelopen trauma en overtraining)
  • vitaliteit van zenuwaanmaak.
  • woede – schaamte – spijt – schuldgevoel – verslavende gezichtspunten – jaloezie – angst.
  • de patronen die je van je hebt gekopieerd en in je lichaam hebt opgeslagen.
  • de werking van medicijnen / drugs op je lichaam.
  • waar zie jij graag verandering?

“Mensen die regelmatig werken met deze Lichaamsprocessen hebben enorme verschuivingen en veranderingen in lichaamsmaten en -vormen waargenomen en algehele verlichting van chronische en acute pijnen. Hun relatie- en geldproblemen bleken ook makkelijker te zijn daarna. Deze processen zijn er om een dialoog met het lichaam aan te gaan en dan een verbinding met het lichaam te maken die je in staat stelt te genieten van je lichaam in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken. Als je jouw relatie met je lichaam verandert, verander je jouw relatie met al het andere in je leven.” Lees meer over Access Consciousness™.

Access Facelift

Een verjongingssessie zonder botox-injecties, met behoud van je eigen expressie in het gezicht. Access Facelift heeft de intentie  het verouderingsproces om te draaien. Het kan ook een sprankelende bekrachtiging van jouw uiterlijk geven. Er wordt gezegd dat na minimaal 20 sessies worden de rimpels minder worden en de oogopslag een verkwikkend aanzien krijgt.

Via bepaalde handzettingen in decolleté, de nek en het gezicht wordt collageen uitgenodigd zich te vermenigvuldigen. 

In deze regenererende sessie kan het voorkomen dat de energie eerst naar andere delen van het lichaam gaat. Heeft je gezicht een cosmetische ingreep ondergaan? Dan kan de Access Facelift helpend zijn een bijdrage aan een voorspoedig herstel. 

Trauma release bij hond en kat

Huisdieren zijn zeer loyaal aan hun baasjes. Net als kinderen die loyaal aan hun ouders zijn. Zo kan het voorkomen dat uw huisdier stress, verdriet, boosheid van wat er ook voor emoties de revue passeren binnen het gezin oppikt. Het komt dan in haar / zijn systeem terecht dat allerlei ongemakken kunnen ontstaan. Denk aan: een bibberende hond, een kat van die mensenschuw is van laatst dat van angsten en heftig geluid zoals vuurwerk. Overigens zijn dieren er dol op wanneer hun baasjes de Bars of andere lichaamsprocessen van Access Consciousness beoefenen en natuurlijk ook op hen wordt toegepast. Wanneer hun baasjes zonder gedachten en beperkingen zijn is er meer connectie en toegang.

INrGY gebruikt hands-on en / of verbale processen om je huisdier te optimaliseren, en komt bij jou op huisbezoek. En jij kun dit ook zelf leren en toepassen op jouw huisdieren, mail voor meer informatie!

Energetisch reinigen van ruimtes

Voor energieën in huis of kantoor die niet prettig aanvoelen. Alles is energie. Sommige energieën blijven hangen in bepaalde ruimten. Ze kan een sfeer veroorzaken waar je niet blij van wordt.

Heb je hier last van en zou je je huis, kamer, winkelpand of kantoor willen ontdoen van deze energie?  Maak dan een afspraak!

“Het valt niet te begrijpen hoe het werkt.” Dat het werkt is zeker! “

 

Ben je enthousiast gemaakt om de een van de bovenstaande sessies te ervaren? Maak dan een afspraak! Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het The New YOU en biedt INrGY toegang tot verschillende programma’s.

Boek een sessie, welke mogelijkheden zijn er?

Klik HIER voor tarieven.

Naar boven