***NIEUW*** ROAR™ van dr. Lisa Cooney

***NIEUW*** ROAR™ van dr. Lisa Cooney

0 Door

****NIEUW****bij INrGY kun je vanaf heden een ROAR™ Cage-sessie boeken. Het is een nieuwe techniek van dr. Lisa Cooney. ROAR™, de letters zijn een acroniem en staan voor deze woorden: Radically Orgasmically Alive Reality. lees HIER meer over de techniek.

 

In het kort, dit gaat over het echt kiezen voor JOU!

Dit was een mooie persoonlijke ervaring tijdens mijn cursusdagen:
Deze morgen werd ik wakker en toen hoorde ik een vogel het mooiste lied zingen. Dit prachtige lied maakte mij wakker, het raakte mij, het maakte mij blij, het kwam mijn gehoor binnen het was een heling. Mijn lichaam werd rustig. Kort daarna kwam ik in de schoot van een adembenemend lief klein meisje, zij zong het zachtste liefste lied dat ik ooit gehoord heb. En dat gaf me zoveel plezier en troost. Het was een heling. Het drong tot alles door.
Voorbij woorden, voorbij deze realiteit in deze realiteit. Ik dank onze Nederlandse groep voor de bijdrage en keuze voor zichzelf en daarmee een uitnodiging voor anderen te zijn. Ik dank Dr. Lisa en haar team voor hun werk dit in de wereld te brengen. Ik dank mij voor het kiezen voor mij. ♥️
1,2,3,4 ROAR
🦁💥 Let’s ROAR together!

 

Wil je meedoen vanuit huis. Je kunt lid worden op de pagina Living Your ROAR:
https://www.facebook.com/groups/610330832916786/. Ik ben tevens Ambassadeur van de Living Your Roar Nederland Facebookpagina, samen met Mathilde Ponds en Tamara Steegeman.